Politica returnare si garantie

Politica de returnare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit la livrare). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care vanzatorul constata ca produsul nu mai poate fi vandut, se va refuza returul si implicit plata contravalorii produsului returnat. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Anulari / Modificari
In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic SC KASO COM CONSULTING SRL despre intentiile dvs. SC KASO COM CONSULTING SRL nu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi solicitarea ferma. In eventualitatea modificarii unei comenzi SC KASO COM CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Garantia produselor
​Produsele cumparate prin intermediul site-ului kaso.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. Produsele considerate consumabile nu beneficiaza de garantie. Eventualele defectiuni survenite in perioada de garantie se vor remedia conform instructiunilor din certificatele de garantie ce insotesc produsele, la punctele indicate de producator / importator sau de catre vanzator. Acordarea garantiei se face pe baza facturii de achizitie a produsului si a certificatului de garantie. Pierderea certificatului de garantie conduce la pierderea garantiei produsului. Nu se poate elibera duplicat dupa certificatul de garantie al produsului. Pentru produsele resigilate , mentionate ca atare in descriere, este posibila oferirea unei garantii comerciale reduse. Aceasta va fi mentionata in mod explicit in descriere si in certificatul de garantie insotitor.